Over Hyalofemme

Hyalofemme bevat als werkzaam bestanddeel HydealT, een 100% afgeleide van hyaluronzuur. Deze stof, die al jaren bekend is in de geneeskunde, versnelt de genezing van kleine beschadigingen aan de vaginawand en heeft de eigenschap om de vaginale vochtbalans te herstellen. Omdat de gel een vertrouwde, lichaamseigen stof bevat wordt Hyalofemme uitermate goed verdragen.

In gezond vaginaweefsel zit voldoende hyaluronzuur. Dit zorgt voor een goede vochtregulatie, versoepeling en vernieuwing van het weefsel. De Hyalofemme gel hecht zich stevig aan de vaginawand waardoor een langdurige werking verzekerd is.

vocht1
Hyalofemme absorbeert water tot 1000 x haar eigen gewicht.
vocht3
Hyalofemme heeft een biologische werking waardoor het zich uitmuntend hecht aan het vagina epitheel.
vocht2
Hyalofemme dringt diep in het weefsel door, bevochtigt, geeft steun en elasticiteit aan het bindweefsel, bevordert de doorbloeding én helpt wondjes en kloofjes, veroorzaakt door een té droge vagina, te helen.

Afname van symptomen na gebruik Hyalofemme

tabel_symptomen

Voordelen Hyalofemme

 

    • Branderigheid, jeuk, pijn en andere klachten die een gevolg zijn van een té droge vagina, nemen snel af na toepassing van Hyalofemme gel.

 

    • Hyalofemme versnelt het herstel van kleine beschadigingen of wondjes van het vagina weefsel als gevolg van wrijving of gemeenschap.

 

    • Het grote voordeel van Hyalofemme is dat het product in tegenstelling tot traditionele behandelingen, géén hormonen bevat.

 

    • Vooral vrouwen met een geschiedenis met borstkanker of vaginale droogheid (na bijvoorbeeld bestralingen of chemokuren) zijn zéér geholpen met Hyalofemme.

 

    • Hyalofemme kan ook toegepast worden bij vrouwen met vaginisme al dan niet in combinatie met een glijmiddel.